Cautare

61300 de rezultate pentru "crima din baneasa" (3.85 secunde)
"Salut toti prietenii din Bucuresti si din tara. ... Aeronava privata cu care a sosit Mihail Gorbaciov la Bucuresti a aterizat in jurul orei 11:30 pe Aeroportul Baneasa. Gorbaciov a fost intampinat la Bucuresti de Adrian Thiess si de Alecu Racoviceanu, care fac parte din echipa ziarului Puterea.
Primaria Craiova va reface, in perioada 8 - 12 noiembrie, rezerva de alimente care provin din stocurile de interventie comunitare, urmand ca acestea sa fie livrate catre beneficiari. Distribuirea alimentelor de la UE a fost sistata pe 25 octombrie, din cauza epuizarii acestora.
Alegatorii au votat impotriva propriului vot din 2014. ... Vom avea, din nou, un regim de coabitare. ... Ideile bune din programul de guvernare vor trebui aplicate de oameni competenti. Actiunea externa va fi vitala in contextul schimbarilor geostrategice din ultimile luni.
Preturile terenurilor din jurul Capitalei vor scadea in urmatoarele luni cu pana la 20%, sustin actorii de pe piata imobiliara. Principala cauza a acestei ieftiniri o reprezinta recentele inundatii care au afectat foarte multe localitati din apropierea Bucurestilor.
Ofertele unitatilor scolare pot fi "cantarite" la Targul "ßcoala bucuresteana", deschis ieri la Palatul Copiilor din Capitala. La evenimentul care va avea loc pana la 12 aprilie participa reprezentanti din 220 de gradinite si scoli generale din Bucuresti.
Diferentele de preturi intre apartamente ii constrange pe acestia sa-si restranga optiunile la doar cateva zone din Bucuresti. ... De cele mai multe ori, pretul unui apartament depaseste suma de 60.000 de euro, in acest caz fiind necesara achitarea diferentei din resursele proprii", se arata in studiul citat.
Chiajna, Orhideea, Colentina, Baneasa, Berceni, Unirea, Ploiesti, Brasov, Constanta, Iasi Felicia, la standurile de servicii financiare si asigurari precum si in standuri mobile pe galeriile comerciale. ... Datorita acestui proiect, OttoBroker devine cel mai mare operator de brokeraj in asigurari retail din Romania.
De asemenea, Popeneciu a mentionat ca in magazinul din Cluj au fost vandute 7 iPad-uri. ... Primul si singurul cumparator prezent la magazinul din Baneasa Shopping Center nu a fost un roman, ci o fata din Olanda care locuieste in Romania.
Mai e o saptamana pana la concertul prin care Taxi aniverseaza 17 ani de scena, iar biletele din categoria A sunt epuizate, semn ca publicul vrea sa fie cat mai aproape de trupa. ... Pentru concertul de la Beraria H mai sunt disponibile bilete din categoria Acces general.
Am vazut cu placere filmul Nunta a la grec 2 (My Big Fat Greek Wedding), care prezinta, de fapt, aventurile familiei Portokalos, o continuare a comediei din 2002, Nunta a la grec.
din stenograme, Basescu si-a consumat din greu neuronii pusi in slujba patriei, sa ticluiasca o dezmintire cu care sa cada in picioare, orice s-ar mai afla. ... Dar nici Puiul terenului cumparat la Baneasa pe cand era Basescu primarul Capitalei nu zicea altceva.
Fashion TV Summer Festival 2013 de la Mamaia si deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei.
si candidatul ei au devenit din nou mana a doua.
Mare parte din bani s-ar fi dus pe exproprieri. ... Studiile primariei arata ca noua sosea ar prelua doua treimi din traficul de pe Iuliu Maniu, una dintre cele mai aglomerate artere din Capitala.
Constanta, Mangalia, Medgidia, Cernavoda, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Ostrov, Baneasa, Negru Voda, Adamclisi, Cerchezu, Chirnogeni, Ciobanu, Cobadin, Cumpana, Cogealac, Crucea, Harsova, Independenta, Lumina, Mihail Kogalniceanu, Mircea Voda, Nicolae Balcescu, Poarta Alba si Rasova. Conform acestor cercetari, PD se afla in topul increderii cetatenilor din localitatile mai sus mentionate.
Directia de Sanatate Publica (DSP) din Constanta are, incepand de ieri, un nou director. ... Marius Enescu, acesta parasind institutia inca din luna februarie. ... Se stie ca anumite persoane au fost cercetate si haituite, iar din pacate nici dr.
Printre aceste conditii se numara utilizarea semintelor certificate, precum si asigurarea culturilor, masura obligatorie pentru cei care vor sa beneficieze de orice ajutor din partea statului, in eventualitatea unor calamitati. Producatorii agricoli vor beneficia anul acesta de ajutoare in bonuri valorice pentru motorina si pentru decontarea unora din cheltuieli.
Din cercetari rezulta ca Traian Panait, in 2004, cand era secretar de stat in Ministerul Transporturilor, a aprobat transferuri ilegale fara plata unor active in valoare de 1.000 miliarde de lei vechi din patrimoniul CNFC CFR in patrimoniul Societatii feroviare de turism CFR SA.
Compania de asigurari Astra-Uniqa a platit, miercuri, prima transa, in valoare de 5 milioane de dolari, din despagubirea de 10 milioane dolari pentru daunele produse aeronavei Tarom, avariata pe 30 decembrie anul trecut, a anuntat compania.
Comcereal va contracta in perioada urmatoare doua imprumuturi bancare in valoare de 10 milioane de euro pentru achizitia de cereale din recolta anului 2009, dar si pentru finantarea agricultorilor, in vederea asigurarii recoltei din 2010, se arata intr-un raport al companiei.
google-analytics.com